Profil Kompanije

Kvalitet proizvoda

Savremeno  opremljeni proizvodni pogoni za izradu PVC i Aluminijumske stolarije, graðevinske bravarije i limarije, stučan i vrlo iskusan kadar, garantuju  visok kvalitet svih naših proizvoda i usluga

Visoki standardi

Standard ISO 9001:2008 po kome posluje kompanija Tehnomag Proing garant su visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda

Povoljne cene

Svojim potencijalnim kupcima nudimo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama, kada je u pitanju odnos cena/kvalitet.

TEHNOMAG PROING Kraljevo, se bavi izradom i montažom svih vrsta proizvoda aluminijumske i PVC stolarije, aluminijumskih fasada, građevinske bravarije i limarije.Sedište firme je u Kraljevu u ulici Beogradskoj br. 64, gde se nalazi upravna zgrada, proizvodni pogoni kao i centralni magacin preduzeća.

Proizvodnja Aluminijumske & PVC stolarije

Stolarija koju proizvodimo se radi od visokokvalitetnih repromaterijala vodećih proizvođača ALUMIL i KBE. Obrada profila i ugradnja gotovih elemenata podleže stalnom nadzoru i kontroli u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001. Pored proizvoda visokog kvaliteta obezbeđen je brz i stručan servis.

Proizvodnja crne bravarije

U pogonu za proizvodnju crne bravarije se rade sve vrste lakih čeličnih konstrukcija kao i ostalih pratećih i dekorativnih elamenata (ograde, stepeništa, lanterne, nadstrešnice, rešetke itd.).

Limarska radionica

Limarski pogon je specijalizovan za radove na pokrivanju objekata kao i sve vrste opšivki limom konstruktivnih i dekorativnih elemenata objekata.

© Copyright 2018 - TehnoMagproing Kraljevo