PVC Prozori

PVC prozori osiguravaju dobru termičku izolaciju, a takođe su i izvanredni po pitanju zvučne izolacije.
Odlikuju se takođe i svojstvima da se lako održavaju i da ne zahtevaju apsolutno nikakvu zaštitu.
PVC prozori su neuporedivo dugotrajniji kada se uporede sa bilo kojim drugim materijalom od kojeg se građevinska stolarija proizvodi.

S’ obzirom na vrlo pristupačne cene, PVC stolarija danas zauzima vodeće mesto u savremenom  građevinarstvu.

U proizvodnji PVC stolarije, u našem programu koristimo petokomorni i šestokomorni profil nemačkog proizvođača KBE-Profine od koga dobavljamo materijale i samo sa tim materijalima radimo.

Okovi za PVC stolariju su nemačkog proizvođača Winkhouse.

Pri  zastakljivaju stolarije u zadnje vreme se koristi niskoemisiono staklo punjeno argonom zato što je koeficijent provodljivosti toplote 1,1 što u potpunosti zadovoljava sve strožije zahteve u pogledu energetske efikasnosti.
Visok kvalitet naših proizvoda omogućava da Vam pružimo dvogodišnju garanciju uz obezbeđen servis kao i 10 godina garancije na postojanost upotrebljenih materijala.

Trajnost PVC prozora

PVC stolarija je otporna i trajna, a uz adekvatno održavanje može da štiti vaš dom i više od 50 godina.
Ona se ne deformiše tako lako i pod uticajem vremenskih uslova neće izgubiti svoj oblik kao drvena stolarija, pa samim tim neće izgubiti ni izolacionu moć. Za razliku od aluminijumske i drvene stolarije, koju neizostavno morate redovno da farbate i premazujete zaštitinim sredstvima, održavanje PVC stolarije nije ni nalik tome. Ona se čisti blagim sredstvima i mlakom vodom i nije vam neophodno ništa više od toga. Nema potrebe za farbanjem. Sa PVC stolarijom nema dodatnih ulaganja za održavanje, a sve vreme dobijate istu zvučnu i toplotnu izolaciju.

Energetska efikasnost

PVC profili se spajaju zavarivanjem, a ne šrafljenjem, tako da oni praktičo predstavljaju jednu celinu, što ih čini još kompaktnijim i onemogućava ni to minimalno rasipanje energije. Profili u sebi sadrže
komore ispunjene vazduhom i što je veći broj tih komora, to je niivo izolacije bolji. Za stepen energetske efikasnosti bitan je i tip stakla, kvalitet okvira, ali i kvalitet same ugradnje.
Uz dobru stolariju i troslojno staklo garantovana je velika ušteda energije, ali je neophodno da i ugranja bude obavljena profesionalno. Između slojeva stakla je i neki od plemenitih gasova, koji dodatno doprinosi da se smanji emisija energije. Stakla mogu biti takva da smanjuju i prodor UV zraka.