Građevinska Bravarija

Pored izrade alu i pvc stolarije pružamo i usluge nabavke, izrade i montaže svih vrsta proizvoda graðevinske bravarije. Brojni uspešno izvedeni projekti na podruèju cele Srbije dokazuju naš kvalitet, pouzdanost i struènost.

Montažne čelične hale

Montažne čelične hale izrađuju se od raznih čeličnih profila. Najčešće su to kutijasti HOP profili, HOP “U” profili, INP, IPB, profili, “L” profili. Elementi hale se rade radionički, a montaža je na terenu. Konstrukcija se temeljno čisti, zatim farba osnovnim i završnim bojama. Postoji mogućnost farbanja i protivpožarnim bojama.

Lake čelične konstrukcije

Izrađujemo razne ostale konstrukcije od čeličnih profila kao što su potporne konstrukcije, zaštitne rešetke, pomoćne konstrukcije za montažu panela, reklamne bilborde, golove i koševe…

Gelenderi

Gelenderi su izrađeni od čeličnih okruglih, kvadratnih, pravougaonih ili specijalnih hladnooblikovanih profila (HOP profili), kao i od raznih čeličnih limova, pocinkovanih, perforiranih, plastificiranih i sl. Gelenderi su namenjeni stambenim kao i poslovnim objektima. Mogu biti unutrašnji (stepenišni) ili spoljašnji (terase lođe…). U završnoj obradi mogu biti farbani u boji po želji kupca ili plastificirani.

Ograde

Ograde se izrađuju od raznih čeličnih profila kao osnove a ispuna može biti i od čeličnih profila (okruglih, četvrtastih), grifovane žice, perforiranog lima, pletene žice, ili razvučenog metala.

Čelične Kapije

Kapije su izrađene od čeličnih HOP profila i limova. Mogu biti klizne ili krilne kapije. Takođe postoji mogućnost za montažu elektro pogona na kapije i mogućnost daljinskog otvaranja. Dužina kliznih kapija može biti i 12m pa čak i duže. Mogu biti izrađene da klizaju po šini ili kao konzolne (viseće). Završna obrada je bojenje u nekoliko slojeva u boji po zahtevu kupca.

Nadstrešnice od Lexana

Nadstrešnice od “lexana” se rade na lakoj čeličnoj konstrukciji (ređe na teškoj). Konstrukcija može biti ravna ili u luku, u zavisnosti od želje investitora ili arhitektonskog rešenja. Otporne su na sve atmosferske padavine i deluju vrlo dekorativno, obzirom da postoji niz različitih boja “lexana”. Pričvršćivanje “lexana” na konstrukciju se vrši aluminijumskim lajsnama sa diht gumom, što povećava elegantnost konstrukcije.